12. Sınıf Öğrencilerimizin ANKARA Üniversiteler Gezisi

İlköğretim Okulumuzun 2017-2018 Genel Kurulunu, Gerçekleştirdik
20 Ekim 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu, Cumhuriyet Bayramının 94. Yılını Büyük Bir Coşkuyla Kutluyor.
27 Ekim 2017
İlköğretim Okulumuzun 2017-2018 Genel Kurulunu, Gerçekleştirdik
20 Ekim 2017
27 Ekim 2017

TED Kdz.Ereğli Koleji  PDR Birimi tarafından 12. sınıf öğrencilerine yönelik, mesleki rehberlik kapsamında; öğrencilerimize üniversite ve bölümleri tanıması, üniversite sınavına hazırlık sürecinde öğrencilerimizin motivasyonlarının arttırılması ve meslek seçimlerine katkı sağlaması amacıyla Ankara’daki belirli üniversitelere gezi düzenlenmiştir.   Düzenlenen üniversite gezisi kapsamında ODTÜ, BİLKENT, TED Üniversiteleri ve Hacettepe Üniversitesi’nin Sıhhiye Kampüsü ziyaret edilmiştir.

ODTÜ içerisinde otobüsle kampüs turu yapıldıktan sonra bilgilendirme sunumu yapıldı ve ODTÜ’den sonra BİLKENT’ e geçilerek BİLKENT’in fakülteleri gezildi, Güzel Sanatlar Fakültesi Salonunda tanıtım videosu izlendi ve öğrenciler üniversite ile ilgili merak ettikleri soruları sordular. BİLKENT’TEN sonra TED Üniversitesine geçilerek bilgilendirme sunumundan sonra öğrencilerimiz TED Üniversitesi kampüsünü gezdiler. Son olarak Hacettepe Üniversitesi’nin Sıhhiye Kampüsünde bulunan Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık Fakülteleri de ziyaret edilerek gezi sonlandırıldı.

Öğrencilerimize yeni motivasyonlarıyla birlikte başarılar diler, başta PDR Birimimiz olmak üzere gezide öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.