102. Yılında Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitlerimiz.

Grip ve Gribal Enfeksiyonlardan Nasıl Korunabiliriz ?
16 Mart 2017
Şehitler ve Şehitlikler Resim Yarışması Derecemiz.
22 Mart 2017
Grip ve Gribal Enfeksiyonlardan Nasıl Korunabiliriz ?
16 Mart 2017
Şehitler ve Şehitlikler Resim Yarışması Derecemiz.
22 Mart 2017

17 Mart Cuma günü okulumuz avlusunda, tarihimizde en önemli zaferlerden biri olan Çanakkale Deniz Zaferi’ni ve şehitlerimizi anmak, o dönemin ruhunu anlamak üzere tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldik. Vatanımız için bu dönüm noktasını hazırlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi hazırlamış olduğumuz programla yâd ettik.

Programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bandomuz Çanakkale Türküsü’nü dinleyicilere sundu. Program akışı içerisinde belgesel gösterimi yapıldı, kompozisyon ve şiirler okundu. Çanakkale Cephesi’nden yüreklere dokunan bir asker mektubu öğrencimiz tarafından okundu. Tiyatro Kulübü’nün  “Çanakkale Oratoryosu”, 10. sınıf öğrencilerinden oluşan koronun dinletisi ve harmandalı gösterisiyle programımız noktalandı. Dinleyenlere Çanakkale’de savaşan askerlerimizin koşullarını biraz daha anlayabilmek için hazırlanan günün mönüsünden üzüm hoşafı ve ekmek ikram edildi.

Bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden,  başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere; bu mücadeleye katılan büyük Türk ordusunun kahraman mensuplarını, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk Milletini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.