19 Eylül Gaziler Günü.

Almanca Fit in Deutsch A1 sınavlarında başarımız.
21 Eylül 2022
MiniTED Sınıfı öğrencileri mutfak etkinliğinde.
21 Eylül 2022
Almanca Fit in Deutsch A1 sınavlarında başarımız.
21 Eylül 2022
MiniTED Sınıfı öğrencileri mutfak etkinliğinde.

YAŞAYAN ANITLARIMIZLA SÖYLEŞİ
KIBRIS GAZİLERİMİZLE, GAZİLER GÜNÜNÜ COŞKUYLA KUTLADIK!

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Sosyal Bilgiler Zümresi olarak, 19 Eylül Gaziler günü kapsamında okulumuzda iki değerli Kıbrıs Gazimiz ile 8.sınıflarımızı buluşturduk. Kıbrıs Gazilerimizden Gazi Fehmi Karaarslan ve Gazi Cevdet Koçak ile çok keyifli bir söyleşi gerçekleştiren öğrencilerimiz, söyleşi sonunda gazilerimize merak ettikleri soruları sordular.
Söyleşi sırasında 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı ile ilgili videoların izlenmesinin ardından anılarını paylaşan gazilerimiz duygulu anlar yaşattılar.
Yaşayan anıtlarımız Gazi Fehmi Karaarslan’a ve Gazi Cevdet Koçak’a söyleşi sonunda teşekkürlerimizi çiçeklerle dile getirdik.
Başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve bu vatan için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan tüm gazilerimizi minnetle anıyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted