Almanca Fit in Deutsch A1 sınavlarında başarımız.

Anaokulu öğrencileri kırmızı rengi öğreniyor.
19 Eylül Gaziler Günü.
21 Eylül 2022
Anaokulu öğrencileri kırmızı rengi öğreniyor.
19 Eylül Gaziler Günü.
21 Eylül 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerimiz uluslararası geçerliliği olan Almanca Fit in Deutsch A1 sınavlarında yine üstün başarı sergilediler.
TED Kdz.Ereğli Koleji olarak her sene Goethe Institut ile iş birliği içinde gerçekleştirdiğimiz sınavlarda, öğrencilerimizin yoğun katılımı ile yine sınav merkezi olduk ve öğrencilerimizin bu sınavları başarıyla tamamladılar.

Fit in Deutsch A1 sınavlarına giren TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları öğrencilerimizin tamamı uluslararası ölçeklere göre Almanca yetkinlik düzeylerini kanıtlayarak Yeterlilik Sertifikalarını almaya hak kazandılar.

Tüm öğrencilerimizi yabancı dildeki bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted