2021-2022 eğitim-öğretim yılı ilk veli toplantımız.

Doğada Nokta Etkinliği.
17 Eylül 2021
7. sınıf velilerimizle “Adım Adım LGS Yolculuğu Veli Bilgilendirme Toplantısı”nı gerçekleştirdik.
18 Eylül 2021
Doğada Nokta Etkinliği.
17 Eylül 2021
18 Eylül 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu olarak büyük bir heyecanla başladığımız 2021-2022 eğitim-öğretim yılı ilk veli toplantımızı 8. sınıf velilerimizle -LGS Veli Bilgilendirme Toplantımızla-gerçekleştirdik. 8 yıldır il birincisi olmanın haklı gururunu bu yıl da elde etmek için LGS yolculuğunda nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini, öğretmen- veli- öğrenci iş birliğinin ne kadar önemli olduğunu vurguladığımız,veli toplantımıza katılım oldukça yüksekti. Okul Müdürümüz Sayın Sahir Akçakoca’nın sunumundan sonra sonra 8.sınıf branş öğretmenlerinin ders bazında öğrencilerimizin nasıl çalışmaları gerektiğine yönelik bilgi paylaşımını velilerimizle yüz yüze gerçekleştirdiler.

#eğitimdeğiştirir
#ted