2021-2022 eğitim-öğretim yılı ilk veli toplantımız.
18 Eylül 2021
5. sınıf öğrencilerimiz, PDR Birimimizin rehberlik saatinde “Davranış” konusunu ele aldılar.
20 Eylül 2021
2021-2022 eğitim-öğretim yılı ilk veli toplantımız.
18 Eylül 2021
20 Eylül 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu olarak büyük bir heyecanla başladığımız 2021-2022 eğitim-öğretim yılı veli toplantılarımızın ikincisini 7. sınıf velilerimizle “Adım Adım LGS Yolculuğu Veli Bilgilendirme Toplantısı”nı gerçekleştirdik.
Yıllardır elde ettiğimiz LGS başarımızı her yıl taçlandırmak adına 7. sınıfın ne kadar önemli olduğunu, başarının düzenli ve sistemli çalışmakla elde edildiğini vurguladığımız toplantı, Okul Müdürümüz Sayın Sahir Akçakoca’ nın sunumuyla başladı. Toplantıda 7. sınıf öğretmenlerimiz, bu süreçte öğrenci ve velilerimizin sosyal ve akademik anlamda nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini velilerimizle yüz yüze görüşerek deneyimlerini paylaştılar.

#eğitimdeğiştirir
#ted