Öğrencilerimiz RCIMUN’17 Konferansına Katıldı.

TED Tanışma Toplantısı
25 Nisan 2017
İlçemizde Düzenlenen Okullar Arası Yelken Yarışlarında Zirvedeyiz.
26 Nisan 2017
TED Tanışma Toplantısı
25 Nisan 2017
İlçemizde Düzenlenen Okullar Arası Yelken Yarışlarında Zirvedeyiz.
26 Nisan 2017

Okulumuz MUN Kulübü öğrencileri kulüp rehber öğretmenleri ile birlikte 4-8 Nisan 2017 tarihleri arasında Robert Kolejinde düzenlenen uluslararası RCIMUN 15 (Model United Nations) konferansına katıldı. Model Birleşmiş Milletler (MUN), Birleşmiş Milletler konferanslarının bir similasyonu, lise ve üniversite gençlerinin dünya gündemine, dünya sorunlarına ve uluslararası ittifaklara dair fikirlerini, Birleşmiş Milletler konferanslarının prosedürüne bağlı kalarak paylaşabildikleri bir organizasyondur.

Öğrencilerimiz yıl boyunca MUN Kulübünde aldıkları eğitimi, kendi ülkeleri dışında, diğer ülkelerin delegeleri rolünde katıldıkları konferansta uygulama şansı buldular.

Konferans dili İngilizce olan etkinlikte öğrencilerimiz hem öğrendikleri yabancı dili kullanma hem de kendilerini bu dili kullanarak ifade etme şansı buldular.

Türkiye ve Avrupa’dan 55 okulu temsil eden 700’den fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleşen konferansta okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.