TED Tanışma Toplantısı

23 Nisan Konulu Resim Yarışmasında İlçe 1.’si Olduk.
23 Nisan 2017
Öğrencilerimiz RCIMUN’17 Konferansına Katıldı.
25 Nisan 2017
23 Nisan Konulu Resim Yarışmasında İlçe 1.’si Olduk.
23 Nisan 2017
Öğrencilerimiz RCIMUN’17 Konferansına Katıldı.
25 Nisan 2017

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve TED Kdz Ereğli Koleji Vakıf Başkanı Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan’ın velilerimizle tanışma toplantısı, 24 Nisan Pazartesi günü saat 18.30’da Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

TED Kdz Ereğli Koleji Vakıf üyeleri, yöneticileri, öğretmen ve velilerin katıldığı toplantıda TED Koleji Vakıf Başkanı Sayın Sedat Orhan ve TED Genel Başkanı Sayın Selçuk Pehlivanoğlu yaptığı konuşmaları ile Türk Eğitim Derneği’nin, eğitim alanında faaliyet gösteren en köklü sivil toplum kuruluşu olduğunu ve TED’in her alandaki ayrıcalığını bir kez daha vurguladı.

Türkiye’deki rekabet ortamının TED’i örnek alarak devam ettiğini dile getiren Sayın Orhan, Erdemir ve TED Koleji Vakfı olarak ilçedeki eğitim seviyesinin daha yukarılara taşımak adına ne gerekiyorsa yapılacağı üzerinde durdu.

Konuşmasında sık sık kendi hayatından, deneyimlerinden örnek veren TED Genel Başkanı Sayın Selçuk Pehlivanoğlu ise TED misyonu, veli eğitim portalı, veli- öğrenci- öğretmen ilişkisi, okul beklentileri ile ilgili birçok konuya değindi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen tanışma toplantısında velilerimiz; sorgulayan, düşünen, kendine güvenen, kendini iyi ifade edebilen, çağdaş bireyler yetiştiren TED’in ayrıcalığını yaşadılar.