5. Sınıf Öğrencilerinin Read And Share Projesi

Küçükler Ligi Satranç Turnuvasına Katıldık.
4 Mayıs 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı 1977 Yılı Mezunlarımızın 40. Yıl Buluşması
6 Mayıs 2017
Küçükler Ligi Satranç Turnuvasına Katıldık.
4 Mayıs 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı 1977 Yılı Mezunlarımızın 40. Yıl Buluşması
6 Mayıs 2017

Okulumuz 5.sınıf öğrencileri READ AND SHARE projesi kapsamında  24.04 -02.05 2017 tarihlerinde saat 17.00 -18.00 saatleri arasında okudukları kitabı yorumlamak üzere anasınıfı çok amaçlı salonda buluştular.

Proje kapsamında öğrencilerimiz “ BLACK BEAUTY “ isimli kitabı okudular. İngilizce öğretmenleri Kathryn BURNS, Didem AYAR ve Aslıhan SOYLU  eşliğinde kitabın yazarı, karakterleri, olayları, nedenleri ile ilgili İngilizce olarak konuştular, kendilerine yöneltilen soruları cevaplandırdılar.

Projeye katılan Damla Ergün, Verda Erdem, Ezgi Tülek, Yağmuz Yılmaz, Lina Karova, Joy Müjde Burns, İlkim Yılmaz, Beyza Demir, Yağmur Demir, İnci Okur, Efe Deniz, Emir Selami Güneri, Efe Barlas, Alp Yalçın, Bora Varol, Mert Balbaloğlu, Tuna Turhan, Azra Kanca, Beren Konak, Baransami Konak, Eda Tuna, Yusuf Arda Müfettişoğlu, Yiğit Erol Solak, Ozan Yıldırım, Duru Naz Muti, Ecem Fitöz, Duru Dağcıoğlu, Nehir İpek İnce, Simay Yurtbay, Aslı Seçkin, Elif Lal Tanışık, Ela Demir, Umut Doğu Akbaba, Asmin Altürk, Emir Öztürk, Muhammed Ersan, Tolga Acar, Arda Öznohutçu, Yiğit Tomur, Eren Özdemir ve Mehmet İlhan Özbilgeç öğrencilerimizi kutluyor, katılımcı olarak katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Okul dışında da İngilizce kitap okuma alışkanlığının devam etmesi, kendi kendine okuduğu İngilizce kitabı anlamayı, yeni kelimeleri araştırıp öğrenmeyi ve kitap hakkında yorum yapabilmeyi, özellikle “Neden“ sorularına cevap verebilmeyi öğreten ve destekleyen projemiz 5.sınıflarımızla başarıyla yapıldı.

Katılımcı öğrencilerimizi tekrar kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.