4. TED Ortaokullar Arası Akıl Oyunlarına Katıldık.

Birinci Sınıflarımız Velilerini Hayran Bıraktı.
26 Mayıs 2017
TED Karabük CYD ( Committee Of Young Delegates )
29 Mayıs 2017
Birinci Sınıflarımız Velilerini Hayran Bıraktı.
26 Mayıs 2017
TED Karabük CYD ( Committee Of Young Delegates )
29 Mayıs 2017

27 Mayıs Cumartesi günü Türk Beyin Takımı’nın hazırladığı ve TED Ankara Kolejinin ev sahipliği yaptığı 4. TED Ortaokullar Arası Akıl Oyunları Yarışması yapılmıştır.

TED Kdz Ereğli Koleji olarak yarışmaya matematik öğretmenimiz Özge Müftüoğlu’nun hazırlamış olduğu dört takım ile matematik zümresi katılmıştır.

Yarışmaya, öğrencilerimiz Işıl Yaşar, Akın Özaydın, Arda Argün, Kenan Berke Dumanoğlu, Burak Çalışkan, Artun Berat Çakır, Samuel Elliot Umut Burns, Arhan Aktimur, Demir Atalay, Yiğit Alp Özdemir, Rüzgâr Ada Arkun, Arda Kaya, Başar Çorbacı katıldı.

Yarışmaya yirmi iki TED okulu, yetmiş beş takım olarak katılmıştır.

Yarışmaya iki yıldır hazırlanan iki takımımızın yanında bu yıl ilk defa böyle bir tecrübe edinen öğrencilerimizin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Yarışmada üçer kişiden oluşan takımlar, zamana karşı yarışarak en kısa sürede sorulara yanıt verebilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştı. 6 bölüm sonunda (Kelime Oyunları, Sudoku Oyunları, Akıl Oyunları, Matematik Oyunları, Optimizasyon ve Mekanik Oyunlar) Yiğit Alp Özdemir, Rüzgâr Ada Arkun, Arda Kaya’dan oluşan takımımız yetmiş beş takım içinden altıncı olarak finalde yarışmaya hak kazanmıştır. Okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimize sertifika ve hediyeleri törenle verilmiştir.

Okulumuzu en güzel şekilde temsil eden öğrencilerimiz ve matematik öğretmenimiz Özge Müftüoğlu’na teşekkür ederiz. Başarılarının devamını dileriz.