5. sınıf öğrencilerimiz fen bilimleri dersi “İnsan ve Çevre” ünitesi kapsamında “Aşırı Zıtlıklar Ülkesi Türkiye” belgeselini izlediler.

5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz Atatürk’e olan sevgilerini anlatan şiir ve yazılarını paylaştılar.
25 Nisan 2021
6.sınıf öğrencilerimiz fen bilimleri derslerinde deneyler yaparak etkili bir çalışma gerçekleştirdiler.
25 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerimiz fen bilimleri dersi  “İnsan ve Çevre” ünitesi kapsamında  “Aşırı Zıtlıklar Ülkesi Türkiye” belgeselini izlediler. Öğretmenleri eşliğinde belgeseli değerlendiren öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmeye devam ediyor.

#eğitimdeğiştirir
#ted