5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz Atatürk’e olan sevgilerini anlatan şiir ve yazılarını paylaştılar.

Lise Öğrencilerimizle 23 Nisan Töreni
23 Nisan 2021
5. sınıf öğrencilerimiz fen bilimleri dersi “İnsan ve Çevre” ünitesi kapsamında “Aşırı Zıtlıklar Ülkesi Türkiye” belgeselini izlediler.
25 Nisan 2021
Lise Öğrencilerimizle 23 Nisan Töreni
23 Nisan 2021
25 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Vakfı Özel Ortaokulu 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz Türkçe derslerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında TBMM’nin önemiyle ilgili animasyon filmi izlediler. Bayrama ilişkin duygularını ve bu günü onlara armağan eden Atatürk’e olan sevgilerini anlatan şiir ve yazılarını “Padlet” adlı dijital panoda paylaştılar.

#23nisan #ted #türkeğitimderneği #fırsateşitliği #eğitimdeğiştirir #23nisanulusalegemenlikveçocukbayramı #ulusalegemenlik101yaşında