7. sınıf velilerimizle “Adım Adım LGS Yolculuğu Veli Bilgilendirme Toplantısı”nı gerçekleştirdik.
18 Eylül 2021
Anaokulu öğrencilerimiz,Görsel Sanatlar dersinde eğlenceli çalışmalar ortaya çıkardılar.
21 Eylül 2021
18 Eylül 2021
21 Eylül 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerimiz, PDR Birimimizin rehberlik saatinde “Davranış” konusunu ele aldılar. Davranışın nasıl geliştiğini, nelerden etkilendiğini tartışan öğrencilerimiz, istendik ve olumlu davranışları arkadaşlarıyla paylaşırken olumsuz davranışların da zararlarını ortaya koydular. Öğrencilerimizin ince ve duyarlı paylaşımları ile kendi deneyimlerinden de bahsettikleri etkinlik keyifle son buldu.

#eğitimdeğiştirir
#ted