6. sınıf öğrencilerimiz, pair-work ve group work bazlı etkinlikleri keyifle tamamladılar.

Ortaokul öğrencilerimiz ile Uyum-Destek programını tamamladık.
3 Eylül 2021
Anaokulu öğrencilerimiz, Aidiyet çalışmaları kapsamında İngilizce derslerinde okulumuzun logosunu tanıdılar.
4 Eylül 2021
Ortaokul öğrencilerimiz ile Uyum-Destek programını tamamladık.
3 Eylül 2021
4 Eylül 2021

Uyum ve Destek Programı kapsamında, öğrencilerimizin yabancı dil gelişimlerinin desteklenmesi için dört dil becerisinin baz alındığı etkinlik temelli ders içerikleri hazırlanmıştır.

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerimiz, birbirleri ile İngilizce iletişim kurarken, yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak pair-work ve group work bazlı etkinlikleri keyifle tamamladılar.

Başarıyla ve etkili bir şekilde geride bıraktığımız bu süreç içerisinde 6. sınıf öğrencilerimiz ‘Picture Story’ etkinliği ile yazma becerileri üzerine çalıştılar. ‘Taboo Games’ ile birlikte geçmiş yıllarda öğrendikleri kelimeleri tekrar ederken, konuşma becerileri üzerine pratik yaptılar. ‘ Board Games’ üzerinden öğrenmiş olduklarını gramer kalıplarını tekrar ettiler.

Tüm bunların yanı sıra, ‘Make an Inference’ etkinliği ile öğrencilerimiz, kendilerine gösterilen resimleri kullanarak arkadaşlarıyla beraber çıkarım yaptılar. Bu aktivite öğrencilerimizin critical thinking (Eleştirel düşünme) becerilerini geliştirmeye yardımcı oldu.

#eğitimdeğiştirir
#ted