6. sınıf öğrencilerimiz, pair-work ve group work bazlı etkinlikleri keyifle tamamladılar.
3 Eylül 2021
Anaokulu öğrencilerimiz, Uyum ve Destek Programı kapsamında öğrenerek eğlendiler.
4 Eylül 2021
3 Eylül 2021
4 Eylül 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu öğrencilerimiz, Aidiyet çalışmaları kapsamında İngilizce derslerinde okulumuzun logosunu tanıdılar. Logomuzun şeklini ve ilk yönetim kurulunun beş üyesini sembol eden yıldızlar hakkında konuşurken İngilizce derslerinde öğrendikleri şekilleri tekrar etmiş oldular. Okulumuzun renklerini de tanıyan öğrencilerimiz, logomuzun renklerini kullanarak kendi tişörtlerini tasarladılar. Büyük bir ailenin parçası olan  Mini TED’lilerimiz, yaratıcılıklarını geliştirmeleri adına hazırlanmış etkinliğimizde tüm becerilerini sergilediler.

#eğitimdeğiştirir
#ted