7. sınıf öğrencilerimiz fen bilimleri derslerinde, “direnç” konusunu tekrar edip laboratuvar etkinlikleri ile çalışmalarını desteklediler.

5. sınıf öğrencilerimiz, PDR Birimimizin hazırladığı denge oyununu oynayarak keyifli vakit geçirdiler.
31 Ağustos 2021
Anaokulu öğrencilerimiz ile eğlenceli ve eğitici güzel bir haftaya merhaba dedik.
1 Eylül 2021
31 Ağustos 2021
1 Eylül 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerimiz fen bilimleri derslerinde, Uyum- Destek Programı kapsamında 6.sınıfta işledikleri “direnç” konusunu tekrar edip laboratuvar etkinlikleri ile çalışmalarını desteklediler. Bilim okur-yazarı olarak yetişen bireylerin, günlük yaşamda karşılaştıkları sorunların çözümünde bilimsel yöntem ve teknikleri kullanmasını hedef edinen öğrencilerimiz, fen bilimleri dersinde edindikleri bilgileri yaşayarak öğreniyor.

#eğitimdeğiştirir
#ted