7. Sınıf Öğrencilerinin READ AND SHARE Projesi

18 Mayıs 2017
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı Kutlamaları
19 Mayıs 2017

Okulumuz 7.sınıf öğrencileri READ AND SHARE projesi kapsamında  18.05.2017 tarihlerinde saat 17.00 -19.00 saatleri arasında okudukları kitabı yorumlamak üzere lise binası konferans salonunda buluştular.

Proje kapsamında öğrencilerimiz “SHERLOCK HOLMES STORIES” isimli kitabı okudular. İngilizce öğretmenleri Kathryn BURNS, Pınar EGELİ eşliğinde kitabın yazarı, karakterleri, olayları, nedenleri ile ilgili İngilizce olarak konuştular, kendilerine yöneltilen soruları cevaplandırdılar.

Projeye katılan Pelin Onat, Helen Akar, Ayşe Zeynep Efe, Ecem Merkan, Ilgın Zeynep Soydan, Kerem Bakkaloğlu, Ada Bayraktar, Emre Yaren, Azra Kazokoğlu, Arda Argün, Şimal Deveci, Deniz Ketboğa, Şimal Deveci, Gülce Bayraktar, Yiğit Alp Özdemir, Çağan Berk Öztürk, Utku Uslucuk, Deniz Özcan, Mustafa Toygar Baykal, Burak Çalışkan, Deniz Tatlısu ,Berke Yaren , Ege Ülker, Rüzgar Ada Arkun  Boran Efe Döl öğrencilerimizi kutluyor, katılımcı olarak katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Okul dışında da İngilizce kitap okuma alışkanlığının devam etmesi, kendi kendine okuduğu İngilizce kitabı anlamayı, yeni kelimeleri araştırıp öğrenmeyi ve kitap hakkında yorum yapabilmeyi, özellikle “Neden” sorularına cevap verebilmeyi öğreten ve destekleyen projemiz 7.sınıflarımızla başarıyla yapıldı.

Katılımcı öğrencilerimizi tekrar kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.