CommitTED Dergisi’nde 4 Öğrencimizden İngilizce Makale

17 Haziran 2019
Briç Şampiyonası’ndan Ödüllerle Döndüler
24 Haziran 2019

Türk Eğitim Derneği’nin İngilizce yayınlanan CommitTED Dergisi’nde TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları’ndan 4 öğrencimizin makalesi yer aldı. 4. Sanayi Devrimi’nin yakın gelecekte eğitim, iş dünyası, teknoloji, tıp, taşımacılık, eğlence ve dünya politika konularını nasıl etkileyeceğinin ele alındığı dergide, 8. Sınıf öğrencimiz Ali Gündüz “Is Your Information In Safe Hands?,  9. Sınıf öğrencimiz Deniz Tatlısu “The Fourth Industrial Revolution”, 9. Sınıf öğrencimiz Mustafa Toygar Baykal  “Living Through The Fourth Industrial Revolution”, 10. Sınıf öğrencimiz Beril Cebeci de “Living Through The Fourth Industrial Revolution” başlıklı yazılarında görüşlerini kaleme aldılar.

Dergi, TED Okulları ortaokul son sınıf ve lise öğrencilerinin küresel sorunları irdeleyecekleri, tartışacakları, fikir üretecekleri İngilizce bir platform olma özelliğini taşıyor.

Öğrencilerimizi kutluyoruz.