5. sınıf öğrencilerimiz HOT AIR BALLOON DEBATE etkinliği

8. sınıf öğrencilerimize beden eğitimi ve spor birimi tarafından Masa Tenisi Turnuvası
21 Nisan 2021
2. Sınıf öğrencileri İngilizce dersinde ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’’ kutlamaları
22 Nisan 2021
21 Nisan 2021
22 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerimiz, yabancı dil becerilerinin gelişimine katkıda bulunacak etkinlikler çerçevesinde grup çalışmaları yaparak etkileşimlerini sürdürüyorlar.

Etüt saatinde bir arayan gelen öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde HOT AIR BALLOON DEBATE etkinliğini gerçekleştirdiler. Balonda kalabilmek için toplumda önemli bir figür haline gelen kişileri, insanlık için neden önemli olduklarını takım çalışması ile savunan öğrencilerimiz, birçok dil becerisini bir arada kullandıkları bu etkili çalışma ile oldukça keyifli ve verimli zaman geçirdiler.

#eğitimdeğiştirir
#ted