Anaokulu öğretmenlerimiz tarafından “C Vitamini Şenliği” düzenlendi.

Anaokulu öğrencilerimiz, ‘Dünya Uzay günü’ kapsamında güneş sistemini, güneşi ve gezegenleri derinlemesine incelediler.
11 Ekim 2021
7. sınıf öğrencimiz Ada Berva HAMARAT, Zonguldak ilinde Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Ulusal Gelişim Projesi 3.Vize Yarışlarında İl 1’incisi olmuştur.
12 Ekim 2021
11 Ekim 2021
12 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu öğrencilerimizin , sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemini kavramaları , taze meyve tüketimlerini artırmaları amacıyla Anaokulu öğretmenlerimiz tarafından “C Vitamini Şenliği” düzenlendi. Öğrencilerimiz, kendi limonatalarını yaptıktan sonra sınıflarında üst üste dizdikleri limonlar ile hem ritmik sayma hem de boy ölçümü yaptılar