7. sınıf öğrencimiz Ada Berva HAMARAT, Zonguldak ilinde Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Ulusal Gelişim Projesi 3.Vize Yarışlarında İl 1’incisi olmuştur.

Anaokulu öğretmenlerimiz tarafından “C Vitamini Şenliği” düzenlendi.
11 Ekim 2021
Anaokulu öğrencilerimiz, Fen Bilimleri ve Laboratuvar dersinde.
12 Ekim 2021
Anaokulu öğretmenlerimiz tarafından “C Vitamini Şenliği” düzenlendi.
11 Ekim 2021
Anaokulu öğrencilerimiz, Fen Bilimleri ve Laboratuvar dersinde.
12 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencimiz Ada Berva HAMARAT, Zonguldak ilinde Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 11-12 yaş Ulusal Gelişim Projesi 3.Vize Yarışlarında 50 m. sırt, 50 m. kelebek, 50 m. kurbağa stillerinde B barajını,50 m. serbest,100 m. serbest, 400 m. serbest stillerinde de A barajını geçerek İl 1’incisi olup Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştır.Başarılarından ötürü öğrencimize ödülleri ortaokul müdürümüz C. Sahir AKÇAKOCA tarafından verilmiştir.Öğrencimizi, ailesini ve antrenörünü kutlar; Türkiye finallerinde başarılar dileriz.

#eğitimdeğiştirir
#ted