TED Sports Challenge turnuvaları başlıyor!

“TED Stage”
30 Mart 2022
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim kurulu ve okul yöneticilerimiz ile bir araya geldiler.
4 Nisan 2022
“TED Stage”
30 Mart 2022
4 Nisan 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde TED Sports Challenge turnuvaları başlıyor! Gelişim dönemlerine uygun olarak düzenlenen eğlenceli spor aktiviteleri mental olarak rahatlamayı sağladığı gibi öğrencilerimizin sosyal duygusal gelişimlerini de destekliyor. Öğrencilerimiz bu sportif etkinliklerde eğlenirken aynı zamanda birlikte hareket edebilme, oyunun kurallarına uygun davranma, sorumluluk alma gibi becerilerini de geliştiriyorlar. Turnuvaya katılmak isteyen öğrencilerimizin sınıf öğretmenlerine başvurmaları yeterli olacaktır.

#eğitimdeğiştirir
#ted