TED Kdz.Ereğli Koleji’nde Orman Haftası –Ekinoks-İlkbahar’ın Başlangıcı Etkinliği

TED Kdz. Ereğli Kolejinde 20 Mart Dünya Mutluluk Günü Coşku İle Kutlandı!
21 Mart 2018
Eskrim Yıldız Kız -Erkek Birinciliği Müsabakalarında Dereceler.
23 Mart 2018
TED Kdz. Ereğli Kolejinde 20 Mart Dünya Mutluluk Günü Coşku İle Kutlandı!
21 Mart 2018
Eskrim Yıldız Kız -Erkek Birinciliği Müsabakalarında Dereceler.
23 Mart 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji öğrencileri TEMA işbirliği ile Orman Haftasını coşkuyla kutladı. Ormanlarımızın önemine, toprağımızın korunmasına, suyumuzun boşa akıtılmamasına dikkatin çekildiği sunumda çocuklarımız, Toprak Dede ve Yaprak Dede ile tanıştılar. “TEMA Vakfının neler yaptığı”, “Buraya nasıl ulaşılabileceği” hakkında bilgiler edindiler. Doğa sevgisini ve sonuçlarını anlatan masalı büyük bir dikkatle dinleyen öğrencilerimiz doğayı sevmek ve korumak adına farkındalık kazandılar, yaşadılar.

Anasınıflarımız, doğa sevgisini anlatan kostümleriyle sahnede birer çiçek gibi dans ederek mutluluklarını dile getirdiler.

Tüm öğrencilerini çevre bilinciyle yetiştiren okulumuz, bu yıl 1. Sınıfa başlayan öğrencilerimiz için birer ağaç diktirmiş, öğrencilerimize okula adım attıkları ilk gün “Benimde bir ağacım var” sertifikaları armağan edilmişti. 4. Sınıflarımızın tümü TEMA üyesidir. Sınıf kapılarında üye olduklarını gösteren yeşil yaprak amblemini gururla taşımaktadırlar.

Orman haftası kapsamında sunumlarını gerçekleştiren TEME VAKFI temsilcisi Sayın Nilgün Durak ve Turgut Sıdal’a çok teşekkür ediyoruz.