Çevrimiçi Dünyada Dijital Denge

3. sınıf öğrencilerimiz, İngilizce derslerinde hayvanları daha yakından tanımak için birçok çalışma gerçekleştirdiler.
17 Mart 2021
7.sınıf öğrencilerimiz, “LGS Ön Hazırlık” sunumu.
18 Mart 2021
17 Mart 2021
7.sınıf öğrencilerimiz, “LGS Ön Hazırlık” sunumu.
18 Mart 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak 16 Mart 2021, Salı günü saat 20.30’ da Rehberlik Birimi Zümre Başkanımız Mahmud TAŞ moderatörlüğünde Y.Mimar ve Bilişimci Dijitalbaba Orhan TOKER ile velilerimizin, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin de katılımıyla Çevrimiçi Dünyada Dijital Denge konu başlığı altında online oyunlar, uygulamalar, sosyal medya kullanımı, dijital dünyada geçirilen zamandaki içeriklerin uygunlukları üzerine bir sohbet gerçekleştirdik. Faydalı bilgilere erişebildiğimiz bu sohbet için konuğumuz @dijitalbaba.orhantoker ‘e teşekkür ediyoruz.

#ted