12. sınıf öğrencimiz Berkin SEZGÜN,okçuluk turnuvasında Zonguldak il birincisi oldu.

7. sınıf öğrencilerimiz, İngilizce derslerinde ‘Recycling’ ünitesi kapsamında ellerinde olan atıkları değerlendirme şansı buldular.
25 Ekim 2021
9. sınıf öğrencimiz Duru Ilgın Özkan, Liseler arası Kompozisyon yarışmasında ilçe üçüncüsü oldu.
26 Ekim 2021
25 Ekim 2021
26 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 12. sınıf öğrencimiz Berkin SEZGÜN, Kdz.Ereğli Tenis Akademisi (KETA) tarafından Zonguldak ilimizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen okçuluk turnuvasında Zonguldak il birincisi oldu. Lise Müdürümüz Funda Makas, öğrencimizi kutladı.Sporcumuz Berkin SEZGÜN’e başarılarının devamını diliyoruz.

.

#eğitimdeğiştirir