Anaokulu öğrencilerimiz, Görsel Sanatlar dersinde kulak pamuklarından yararlanarak yaratıcı ve rengarenk sonbahar ağaçları yaptılar.
25 Ekim 2021
12. sınıf öğrencimiz Berkin SEZGÜN,okçuluk turnuvasında Zonguldak il birincisi oldu.
26 Ekim 2021
25 Ekim 2021
26 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerimiz, İngilizce derslerinde ‘Recycling’ ünitesi kapsamında ellerinde olan atıkları değerlendirme şansı buldular. Yaklaşan soğuk kış günlerinde hem geri dönüşüm bilincini kazandırmak hem de kuşların aç kalmamasına yardımcı olmak için ‘Bird Feeder’ yapmaya karar veren öğrencilerimiz, rulolara sürdükleri fıstık ezmesini kuş yemine batırıp elde ettikleri yem rulolarını çevrelerindeki ağaçlara asmak üzere hazırladılar.‘Recycling Rally Writing Prompt’ kapsamında pair work yapıp kendilerine verilen farklı başlıklardan bir konu seçerek, yazdıkları yazıyla çevreye karşı olan duyarlılıklarını pekiştirdiler.

.

#tedliolmakayrıcalıktır