Anaokulu öğrencilerimiz,Orff çalgılarından olan ‘’METALOFON” yardımıyla bilişsel, dil, motor, sosyal ve duygusal becerilerini artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdi.

1. Sınıf öğrencilerimiz, Müzik dersinde yer davullarıyla basit ritimler çalarak eğlenceli vakit geçirdiler.
DEUTSCH MACHT SPASS !
DEUTSCH MACHT SPASS !
25 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu öğrencilerimizin, hem erken dönemde müzik eğitimiyle ilgili bireysel bilgi ve becerilerinin oluşmasını ve gelişmesini sağlayacak hem de genel müzik kültürünün oluşmasına katkıda bulunacak etkinliklerimiz devam ediyor. Bu haftaki derslerimizde, Orff çalgılarından olan ‘’METALOFON” yardımıyla bilişsel, dil, motor, sosyal ve duygusal becerilerini artırmaya yönelik çalışmalar ile etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

.

#eğitimdeğiştirir