TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerimizi, mutlu çocuklar olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz.
20 Ekim 2021
Anaokulu öğrencilerimiz,Orff çalgılarından olan ‘’METALOFON” yardımıyla bilişsel, dil, motor, sosyal ve duygusal becerilerini artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdi.
25 Ekim 2021
20 Ekim 2021
25 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerimiz, Müzik dersinde yer davullarıyla basit ritimler çalarak eğlenceli vakit geçirdiler.

.

#tedliolmakayrıcalıktır