İlkokul Okul Aile Birliğinin Göztepe’de Düzenlediği Geleneksel “TED Ailesi Kahvaltı Etkinliği”

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Beden Eğitimi Zümresi Ortaokul Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası
15 Aralık 2018
Ortaokul Okul Aile Birliğinin Düzenlediği Geleneksel “TED Ailesi Kahvaltı Etkinliği”
16 Aralık 2018
15 Aralık 2018
16 Aralık 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları , İlkokul Okul Aile Birliğinin; Birlik,beraberlik ve dayanışma içerisinde TED’li olmanın ilk adımını bu sene Göztepe’de kahvaltı organizasyonu ile gerçekleştirdik.
Yoğun katılımdan dolayı vakıf üyelerimize, genel koordinatörümüze, okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.
Herşeyden önce hayatlarımızın odak noktası, yaşam kaynağımız olan çocuklarımız, Ted’li olmanın gururunu ve mutluluğunu bizlere en güzel şekilde yaşattıları için sonsuz teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi sunuyoruz.
Çaldıkları piyano ile ruhumuzu okşayarak müzik eşliğinde kahvaltı yapmamızı sağlayan çocuklarımıza başarılarının devamını diliyoruz.