Ortaokul Okul Aile Birliğinin Düzenlediği Geleneksel “TED Ailesi Kahvaltı Etkinliği”

İlkokul Okul Aile Birliğinin Göztepe’de Düzenlediği Geleneksel “TED Ailesi Kahvaltı Etkinliği”
16 Aralık 2018
Eğitime Katkıda Bulunmanın En Tatlı Yolu; TED Çikolata
17 Aralık 2018
16 Aralık 2018
Eğitime Katkıda Bulunmanın En Tatlı Yolu; TED Çikolata
17 Aralık 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Ortaokul Okul Aile Birliğinin düzenlediği geleneksel “TED Ailesi Kahvaltı Etkinliği” büyük bir katılımla gerçekleşti. Ortaokul velilerimiz, öğrencilerimiz, yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin  katılımıyla gerçekleşen kahvaltımız TED aidiyet duygumuzu güçlendirirken, ne kadar büyük bir aile olduğumuzu da bir kez daha hissetmemizi sağladı. Kahvaltı organizasyonunu gerçekleştiren Okul Aile Birliği üyelerimize, katılım sağlayan tüm velilerimize, öğrencilerimize, yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.