Language Day Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

29 Mayıs 2019
Öğrenci ve Velilerimizden Müzik Şöleni
30 Mayıs 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları öğrencilerimizin katılımıyla “A Word Changes The World”  temalı Language Day etkinliği gerçekleştirildi.

TED okullarının oldukça önem verdiği yabancı dil öğrenimi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla, öğrencilerimizin hem İngilizce hem de Almanca dilini eğlenerek, aktif bir şekilde kullanacakları bir etkinlik alanı hazırlandı. Öğrencilerimiz, kendi tasarladıkları İngilizce ve Almanca sözcüklerinin yazılı olduğu tişörtlerini etkinlik günü giydiler. Language day kapsamında tekli, eşli ya da grup oyunlarını ( Craft Zone, Act Out, QR Code, Queens Order, Readers, Guess What, Word Games, Blinde Kuh , Seilspiel,  Tongue Twister, Board Games,Dive For Words … ) öğrencilerimiz keyifle oynadılar.

“What I Love Most About My School”  köşesinde, öğrencilerimiz okulumuz hakkındaki duygu ve düşüncelerini yazdılar.