Lise 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine MUN ( Model United Nations) Birleşmis Milletler Modeli çalışmalarımız başlamıştır.

Okulumuz, Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliğinde güzel sonuç elde etti.
1 Aralık 2021
Genç Erkek Basketbol takımımız ikinci karşılaşmasında Kadri Yılmaz Anadolu Lisesini 72-18 yendi.
1 Aralık 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine MUN ( Model United Nations) Birleşmis Milletler Modeli çalışmalarımız başlamıştır. Öğrencilerimiz MUN çalışmalarında düyada yaşanan sorunlara resmi dil ingilizcesiyle çözümler bulacaklardır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

#eğitimdeğiştirir
#ted