Okulumuz, Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliğinde güzel sonuç elde etti.

‘TAKE A LOOK’ dergimizin kasım sayısı yayında!
1 Aralık 2021
Lise 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine MUN ( Model United Nations) Birleşmis Milletler Modeli çalışmalarımız başlamıştır.
1 Aralık 2021
‘TAKE A LOOK’ dergimizin kasım sayısı yayında!
1 Aralık 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği’ne (Bebras International Challenge on Informatics and Computational Thinking) okulumuz Bilge Kunduz Koordinatörü Cemre Tomaç ile birlikte hazırlanarak güzel sonuçlar elde ettiler. Etkinliğe katılan 9. sınıf öğrencilerimiz Ziya Tuna Kukul, Hiranur Eker, Utku Uysal, Mehmet Çınar Yazgan, Beren Yaman, Ahmet Yorulmaz ve 10. sınıf öğrencilerimiz Emre Fikri Koçak, İbrahim Azat Balcı, Kıvanç Çapar, Mert Eren Altuntaş, Beyza Demir, İrem Ekim, Yılmaz Ören aldıkları sonuçlar ile okulumuzu bir kez daha gururlandırdılar. Bilge Kunduz tarafından gönderilen sertifikalar koordinatör öğretmenimize ve öğrencilerimize Lise Müdürü Funda MAKAS tarafından verilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir