Lise Okul Aile Birliğinin Göztepe’de Düzenlediği Geleneksel “TED Ailesi Kahvaltı Etkinliği”

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Ve Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Genel Müdürü Sayın Salih Cem Oral’ ı Ziyaret Ettik.
19 Aralık 2018
Atom Ve Periyodik Cetvel Tasarım Yarışmamız Sonuçlandı !
25 Aralık 2018
19 Aralık 2018
Atom Ve Periyodik Cetvel Tasarım Yarışmamız Sonuçlandı !
25 Aralık 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Lise Okul Aile Birliğimizin 23.12.2018 Pazar günü düzenlemiş olduğu kaynaşma kahvaltısında öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve vakıf yönetim kurulu üyelerimiz bir araya geldi. Bu keyifli kahvaltıda 2018 yılının sonuna yaklaşırken yeni yıl temalı bir kermes de düzenlenmiştir.

Yoğun katılımın olduğu kahvaltıda konuşan  TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Nilay Hanlıoğlu kahvaltıyı düzenleyen Okul Aile birliği üyelerine ve kahvaltıya katılan veli,öğrenci ve öğretmenlerin hepsine teşekkür ederek TED Ailesi’ nin birlik ve beraberliğinin her zaman devam edeceğine vurgu yapmıştır.

Okul Aile Birliği Başkanı Ayla Demirci katılan herkese teşekkür ederek kahvaltı ve kermesten elde edilen gelirin sosyal sorumluk projesine finans sağlayacağını belirtmiştir.

Değerli TED Ailemize bu keyifli Pazar Kahvaltımıza katılımlarından  dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.

#tedliolmakayrıcalıktır.

#tedailesi