Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Ve Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Genel Müdürü Sayın Salih Cem Oral’ ı Ziyaret Ettik.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı Coşkuyla Kutlandı.
17 Aralık 2018
Lise Okul Aile Birliğinin Göztepe’de Düzenlediği Geleneksel “TED Ailesi Kahvaltı Etkinliği”
23 Aralık 2018
Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı Coşkuyla Kutlandı.
17 Aralık 2018
23 Aralık 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak Okul Meclis Başkanlarımız, Başkan Yardımcımız ve FLL Aquamarine takımı temsilcimiz ile okulumuz Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Genel Müdürü Sayın Salih Cem Oral’ ı ziyaret ettik.

Okul Başkanlarımızın Meclis çalışmaları, liderlik süreçleri, girişimleri konuları üzerine konuştuk. FLL Aquamarine takımımızın gelecek projeleri ile ilgili bilgilendirmeler yaptık. Okul Başkanlarımızın işletme yönetimi, verimlilik ve yönetsel süreçler üzerine sorduğu soruların cevaplarını öğrendik. Sayın Salih Cem Oral’ a bu verimli ve etkili paylaşımlarından dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.