MEVLANA’nın 744.VUSLAT Yıldönümü Anma Etkinliğimiz

TED Kdz.Ereğli Koleji Okul Öncesi Öğrencilerimiz Buddy Çalışması Gerçekleştirdiler.
15 Aralık 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu Müdürümüz Öğrencilerimiz İle Tanıştı ve Paylaşımlarda Bulundu
19 Aralık 2017
15 Aralık 2017
19 Aralık 2017

“Sevgi ve hoşgörü” kavramları ile özdeşleştirdiğimiz dünyaca ünlü mutasavvıf Mevlana’nın, “Şeb-i Arus (Düğün Gecesi)” olarak adlandırdığı ölümünün 744.yılında okulumuzun lise binasında anma etkinliği düzenlendi. Kültür-Edebiyat Kulübü tarafından Mevlana ve felsefesini anlatan bir pano oluşturuldu. Felsefe ve edebiyat öğretmenlerimiz tarafından Mesnevi’den seçkilerle okulumuzun çeşitli alanları donatıldı ve öğrencilerimizin Mevlana’yı daha yakından tanıması sağlandı. Etkinliğimiz, öğle arasında 12. sınıf öğrencimiz Barış Seven’in semazen kostümüyle sunduğu ney dinletisi ve Mevlana şekeri ikramlarıyla noktalandı.