TED Kdz.Ereğli Koleji Okul Öncesi Öğrencilerimiz Buddy Çalışması Gerçekleştirdiler.

TED Kdz.Ereğli Koleji 3. Sınıf Öğrencilerimizle Özgüven Geliştirmeye Yönelik Etkinliğimiz
15 Aralık 2017
MEVLANA’nın 744.VUSLAT Yıldönümü Anma Etkinliğimiz
17 Aralık 2017
15 Aralık 2017
MEVLANA’nın 744.VUSLAT Yıldönümü Anma Etkinliğimiz
17 Aralık 2017

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Okul öncesi öğrencilerimiz okul müdürümüz Funda Makas ile birlikte; 12.sınıf öğrencilerimizi ziyaret ederek hazırlamış oldukları İngilizce ve Türkçe şarkıları seslendirdiler. Öğrencilerimiz büyük küçük hep bir ağızdan şarkılar söylediler. Üniversite sınavına hazırlanan 12.sınıf öğrencilerimiz ile sohbet ederek onlara sınavlarında başarılar dilediler. Eğlenceli geçen etkinlik sonunda okul öncesi öğrencilerimiz kendi hazırlamış oldukları başarı yıldızlarını abi ve ablalarına hediye ettiler. Bu güzel ve anlamlı etkinlik için tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.