MİNİ MİNİ 1 ‘LER ARTIK OKUYOR!!!

TED Stage İlkokul’da Üç Harika Performans
11 Ocak 2021
İstiklal Marşı’ mızı söylemenin gururunu yaşadık.
TED Stage İlkokul’da Üç Harika Performans
11 Ocak 2021
İstiklal Marşı’ mızı söylemenin gururunu yaşadık.
11 Ocak 2021

21 Eylül 2020 tarihî  itibariyle  eğitim-öğretim sürecine başlayan TED Kdz. Ereğli  Koleji Vakfı Özel İlkokulu  1.sınıf öğrencilerimiz  birer Okur Yazar !

1.Sınıf Öğrencilerimiz ; eskiden ancak resimlerine baktıkları kitapları, dergileri, dergilerdeki öyküleri, şiirleri ,masalları, sayıları   her bilgiyi, her kaynağı, kitabı okuyor. ‘Okumak ne güzel! İnsan bilmediklerini okuyarak öğreniyor, okuyarak dinliyor, okuyarak haberleşiyor diyor, öğrencilerimiz.

Hepimiz  çok sevinçliyiz. Bu  sevincimizin en büyük  kahramanları,  1.Sınıf Öğrencilerimizi  ve Öğretmenlerimizi  gönülden kutluyor, çocuklarımızın  bu başarısında desteğini  bizden   esirgemeyen  okul yönetimimize ve velilerimize  teşekkür  ediyoruz.

Video için TIKLAYINIZ.

MİNİ MİNİ 1 ‘LER ARTIK OKUYOR!!!