Nasuh Mahruki’yi Ağırladık

22 Şubat 2019
Liselerarası Bilgi Yarışmasında Dereceye Girdik
26 Şubat 2019

Everest Dağı’na tırmanmayı başaran ilk Türk, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Kurucusu ve Onursal Başkanı Nasuh Mahruki, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile bir araya geldi.

23 Şubat 2019 Cumartesi günü Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte bir sunum yapan Nasuh Mahruki, dağcılık gibi yüksek risk içeren bir spor dalında başarıya ulaşmak için gereken özelliklerin tamamının, insanın kendisine seçtiği bir kariyerde, iş dünyasında hatta sosyal hayatta başarıya ulaşmak için gereken özelliklerle büyük paralellik gösterdiğini anlattı.

Mahruki, sunumunun ardından TED öğrencilerinin sorularını yanıtladı. TED Karadeniz Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Nilay Serter Hanlıoğlu ile  Lise Öğrenci Meclisi Başkanı Emir Alp Çelik, Nasuh Mahruki’ye ilgiyle izlenen sunumları nedeniyle Okulumuz adına teşekkürlerini ilettiler.