Öğrencilerimiz Microsoft’da Proje Çalışması Yapacak

29 Kasım 2019
Veli Toplantılarımız Tamamlandı
2 Aralık 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi öğrencilerimiz, Microsoft Türkiye’de engellilerin yaşamını kolaylaştıracak bir proje için çalışacak.
Abdullah Umut Hamzaoğulları, Yiğit Alp Yurtseven, Oğuzhan Kolay ve Abdülkadir Onar’dan oluşan ekibimiz, bugün Microsoft, Habitat Derneği ve TINK işbirliği ile gerçekleştirilen engellilerin hayatını kolaylaştıracak teknolojik proje üretme yarışması için Facebook İstanbul istasyonundaydı. Engelsiz Hackathon yarışmasının ilk aşamasında öğrencilerimizin projelerini tasarlama sürecine görme engelli bir arkadaşları eşlik etti.
Proje fikri elemesini geçen öğrencilerimiz, 3 Aralık’ta Engelliler Günü’nde Microsoft Türkiye’de finalde projelerinin demosunu sunacaklar.
Öğrencilerimizi kutluyor, finalde başarılar diliyoruz.#tedkdzereğlikoleji