Öğretmenlerimizle Dopdolu Bir Gün

29 Kasım 2019
Öğrencilerimiz Microsoft’da Proje Çalışması Yapacak
1 Aralık 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak dün gün boyunca (28 Kasım 2019) Öğretmenler Gününü çeşitli etkinliklerle kutladık. Öğrencilerimiz tarafından sabah okul girişinde karşılanan öğretmenlerimiz için, öğle arasında 12. sınıf öğrencilerimizin ve Okul Aile Birliği üyelerimizin hazırladığı sürpriz bir program gerçekleştirildi. Akşam ise Vakıf Yönetim Kurulu üyelerimizin de katıldığı kokteylle kutlamalar devam etti. Kokteylde, okulumuzda 10. ve 20. yılını dolduran öğretmenlerimize plaketleri Yönetim Kurulu üyelerimiz tarafından verildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğretmenlerimize madalyalarının da takdim edildiği kokteyl, karaoke partisiyle son buldu.