Lise ögrencilerimizin Cambridge ve TOEFL Junior başarısı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLADI!!
19 Ekim 2021
2021-2022 Eğitim Öğretim yılında görev alacak olan Lisemizin Okul Aile Birliği üyeleri belirlendi.
19 Ekim 2021
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLADI!!
19 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi ögrencilerimiz İzel Güney, Ege Ülker,Azra Kazokoğlu, Arda Öznohutçu,Arda Argun ve Verda Erdem TOEFL IPT sınavında başarı sertifikalarını aldılar.Lina Karova,Elif Lal Tanışık, Efe Ünal Barlas,Kıvanç Kaya, Deran Aktimur, Ravza Aslan ve Elif Efe Cambridge PET sınavına girerek başarı sertifikalarını almışlardır. Ece Konca, Elif Efe, Ravza Aslan, Deran Aktimur, Kıvanç Kaya, Alper Öztürk ve Elçin Aslan TOEFL Junior sınavına girerek başarı sertifikalarını almışlardır.Arda Argun, Berkin Sezgün, Başar Çorbacı, Azra Kazokoğlu ve Azra Aliefendioğlu da Pearson BTEC programını başarıyla tamamlayarak sertifikalarını almışlardır. Öğrencilerimizi girmis oldukları uluslararası sınavlarda ve programda göstermis oldukları başarılardan dolayı tebrik ediyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted