6. Sınıf ögrencilerimiz, fen bilimleri ve teknoloji dersinde.

Anaokulu Öğrencilerimiz, sınıflarında saksılara maydanoz tohumu ektiler. Sorumluluk çalışması kapsamında bitkilerinin bakımını üstlendiler.
14 Ekim 2021
9. Sınıf öğrencilerimize, okulumuzun PDR birimi tarafından ‘Verimli ve Etkili Ders Çalışma Teknikleri’ konulu sunum gerçekleştirildi.
15 Ekim 2021
14 Ekim 2021
15 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 6. Sınıf ögrencilerimiz, bilim ve eğitimin sentezlendiği fen bilimleri ve teknoloji dersinde iskelet sistemi konusunu Bones 3D (anatomy)artırılmış gerçeklik uygulaması ile vücudumuzdaki kemik çeşitlerini öğrendiler.

#eğitimdeğiştirir
#ted