Anaokulu Öğrencilerimiz, sınıflarında saksılara maydanoz tohumu ektiler. Sorumluluk çalışması kapsamında bitkilerinin bakımını üstlendiler.

İlkokul öğrencilerimiz, okullarının gelişimlerine olan katkılarını sergiledikleri performanslarla anlattılar.
14 Ekim 2021
6. Sınıf ögrencilerimiz, fen bilimleri ve teknoloji dersinde.
15 Ekim 2021
14 Ekim 2021
6. Sınıf ögrencilerimiz, fen bilimleri ve teknoloji dersinde.
15 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu Öğrencilerimiz, bir bitkinin büyümesi için nelere ihtiyacı olduğunu, nasıl büyüdüğünü, toprağın neyi geri dönüştürüp neyi dönüştüremediğini incelediler. Yaparak yaşayarak öğrenmeleri adına sınıflarında saksılara maydanoz tohumu ektiler. Sorumluluk çalışması kapsamında bitkilerinin bakımını üstlendiler.

#eğitimdeğiştirir
#ted