İlkokulu Öğrencilerimiz, Sınıf Öğrenci Temsilcilerini seçtiler.

Eylül ayı boyunca yapılan denetlemeler sonucunda 4/A sınıfı eylül ayının en temiz sınıfı seçilmiştir.
14 Ekim 2021
İlkokul öğrencilerimiz, okullarının gelişimlerine olan katkılarını sergiledikleri performanslarla anlattılar.
14 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu Öğrencilerimiz, Sınıf Öğrenci Temsilcilerini seçtiler.Aday olan öğrencilerimiz büyük bir heyecanla propaganda süreçlerini gerçekleştirdiler. Yapılan demokratik oylamada her sınıftan bir Sınıf Öğrenci Temsilcisi seçildi. Sınıf Öğrenci Temsilcileri ayda bir okul yönetimi ile gerçekleştirecekleri toplantılarda ürettikleri proje ve çalışmaları paylaşacaklar.

#eğitimdeğiştirir
#ted