Anaokulu öğrencilerimiz, Fen Bilimleri ve Laboratuvar dersinde.

7. sınıf öğrencimiz Ada Berva HAMARAT, Zonguldak ilinde Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Ulusal Gelişim Projesi 3.Vize Yarışlarında İl 1’incisi olmuştur.
12 Ekim 2021
2.sınıf öğrencilerimiz, Hayat Bilgisi dersinde okulumuzun hangi cadde, sokak ve mahallede bulunduğunu da deneyimlediler.
14 Ekim 2021
12 Ekim 2021
14 Ekim 2021

Anaokulu öğrencilerimiz, Fen Bilimleri ve Laboratuvar dersinde ördek, kuğu, martı, penguen gibi kuşların neden suda batmadığını ve yüzdükleri halde neden ıslanmadıklarını öğrendiler.

#eğitimdeğiştirir
#ted