Anaokulu öğrencilerimiz “Ayın Ünlüsü” duvarını oluşturdular.
5 Ekim 2021
İlkokul öğrencilerimiz uluslararası geçerliliği olan Cambridge sınavlarında üstün başarı sergilediler.
7 Ekim 2021
Anaokulu öğrencilerimiz “Ayın Ünlüsü” duvarını oluşturdular.
5 Ekim 2021
7 Ekim 2021

TED Karadeniz Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Sosyal Bilgiler zümresi, 4 Ekim “Hayvanları Koruma Günü” için 5. sınıf öğrencilerimizle Karadeniz Ereğli Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ne ziyarette bulunduk.
Öğrencilerimiz barınağı ziyaret edip sahipsiz ya da yaralı kedi ve köpekleri gördükten sonra veteriner hekim tarafından barınağın nasıl işlediği, hayvanların tedavi süreci, küpeleme işlemi, sahiplendirme gibi konularla ilgili öğrencilerimize bilgiler verildi. Bu konuya ilgi ile yaklaşan öğrencilerimiz veteriner hekime kendi merak ettikleri soruları da sordular.
Hayvan Hakları yasası ile ilgili de bilgi alan öğrencilerimizin bu konudaki duyarlılıkları takdire değerdi.
Hayvanları Koruma Günü için 5. ve 6. sınıflarımız da kendi evcil hayvanlarıyla çektikleri veya sokakta bakım yaptıkları hayvanlarla çektikleri fotoğrafları okulumuzda pano oluşturarak sergilediler.
Öğrencilerimize hayvan dostlarımız ile ilgili gösterdikleri sevgi ve duyarlılık için teşekkür ederiz.

#eğitimdeğiştirir
#ted