İlkokul öğrencilerimiz uluslararası geçerliliği olan Cambridge sınavlarında üstün başarı sergilediler.

5. sınıf öğrencilerimizle Karadeniz Ereğli Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ne ziyarette bulunduk.
5 Ekim 2021
11. sınıf öğrencilerimiz,TYT- AYT’ ye yönelik çalışmalarında her hafta çarşamba günleri iki saat soru çözümü yapıyor.
8 Ekim 2021
5 Ekim 2021
8 Ekim 2021

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerimiz uluslararası geçerliliği olan Cambridge sınavlarında üstün başarı sergilediler. TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak her sene Cambridge ile iş birliği içinde gerçekleştirdiğimiz sınavlarda, öğrencilerimizin yoğun katılımı ile yine sınav merkezi olduk ve öğrencilerimiz bu sınavları başarıyla tamamladılar.

Cambridge ESOL (Starters-Movers-Fleyers-KET-PET) okulumuz öğrencilerinin tamamı uluslararası ölçeklere göre İngilizce yetkinlik düzeylerini kanıtlayarak Yeterlilik Sertifikalarını almaya hak kazandılar.

Tüm öğrencilerimizi, dildeki bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir