Öğretmenlerimizin adına 3 meşale yakarak eğitime destek olan TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Okul Aile Birliklerine Teşekkürler.

TED Kdz. Koleji Vakfı Özel Okulları değerli öğretmenlerimiz için Öğretmenler Günü yemeğinde buluştu.
“Temiz Sınıf” projesi.
“Temiz Sınıf” projesi.
29 Kasım 2021

Öğretmenlerimizin adına 3 meşale yakarak eğitime destek olan TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Okul Aile Birlikleri, çocuklarımızın geleceğini Atatürk’ün izinde aydınlatan öğretmenlerimizin gününe unutulmaz bir armağan bıraktı. Ayrıca hediye ve çiçekleriyle öğretmenlerimizin gününü anlamlandıran TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetimi’ne teşekkür ederiz.
“Eserinin üzerinde imzası olmayan yegâne sanatkâr öğretmendir.” Mustafa Kemal Atatürk

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir