TED Kdz. Koleji Vakfı Özel Okulları değerli öğretmenlerimiz için Öğretmenler Günü yemeğinde buluştu.

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanımız Sayın Selçuk Pehlivanoğlu TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarına ziyarette bulundu.
26 Kasım 2021
Öğretmenlerimizin adına 3 meşale yakarak eğitime destek olan TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Okul Aile Birliklerine Teşekkürler.
29 Kasım 2021
26 Kasım 2021
29 Kasım 2021

Vakıf yönetimimizin düzenlediği yemeğe okulumuzun tüm çalışanları davet edildi. Yemekte kurumumuzda 10. yılını dolduran öğretmenlerimiz; Deniz OKUR ve Ülkü KIRÇIL ATEŞ’e plaketlerini TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Okulları Vakıf Üyemiz Sayın Mesut AVCI; kurumumuzda 20. yılını dolduran öğretmenlerimiz Gülşah TOMBULOĞLU ve Rıfat İLHAN’a plaketlerini TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Okulları Vakıf Üyemiz Sayın Hakan TOKAY verirken kurumumuzdan emekli olan Müzik Öğretmenimiz Nihan ÇÖKLÜ’ye hediye ve plaketini TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Okulları Vakıf Üyemiz Sayın Uğur SEÇKİN takdim etti.

Yarınlarımızı bir güneş gibi aydınlatan; fikri hür, vicdani hür, irfanı hür yeni nesiller yetiştiren öğretmenlerimiz için hazırlanan yemekte Vakıf Üyemiz Sayın Mesut AVCI, Lise Müdürümüz Sayın Funda MAKAS, Ortaokulu Müdürümüz Sayın Sahir AKÇAKOCA, Anaokulu- İlkokul Müdürümüz Sayın Betül KARALI HAMARAT, Anaokulu- İlkokul Müdür Yardımcımız Sayın Esra KURU ve Okul Aile Birliği Başkanlarımız günün anlam ve önemiyle ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Yemeğimize katılan değerli öğretmenlerimize,okul aile birliği başkanlarımıza ve okul personelimize, yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen değerli vakıf üyelerimize çok teşekkürlerimizi sunarız.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir